sobota, 6 września 2014

Ostre papryczki!!!

Tydzień temu były robione suszone pomidory w oliwie na zimę, a dziś kolej na ostre papryczki z serem.
Nigdy wcześniej nie robiłam takich papryczek, ale że bardzo je lubię poszukałam w necie przepisu, po ulepszałam po swojemu i mam!
Nie wiem czy długo można je przechowywać ?, czy doczekają zimy? , ale skoro pomidory można to może i ten przepis się sprawdzi.

*



*


Pozdrawiam-H

10 komentarzy:

  1. ojej uwielbiam je ! zawsze kupowałam ale może skuszę się zrobić na pewno domowe lepsze :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Oj tez lubie te papryczki, ale jak ostatnio zobaczylam cene za kg w kauflandzie to myslalam, ze padne

    OdpowiedzUsuń
  3. Bardzo proszę już w tym roku, taki postów nie dodawać . Sezon słoikowy zakończyłam , a papryczki tak kuszą ;)))
    Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  4. ło ja takie uwielbiam podaj prosze przepis zrobiłabym tylko czy dostanę takie małe papryczk ?

    OdpowiedzUsuń
  5. Przepis wzięłam z http://pyszniejest.blogspot.com/2010/09/pikantne-papryczki-nadziewane-serami-w.html, ale dziś wiem, że ser powinien być słodki i zmieniłabym go na mascarpone lub inny gładki, biały serek. Polecam :)))

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. dzięki ja właśnie zawsze z neutralnym jadałam a nie feta ,a gdzie dostałaś takie papryczki ?

      Usuń
    2. Ja kupiłam na na tzw zielonym rynku, ale myślę, że w marketach też dostaniesz.

      Usuń
    3. dziękuję ,a mi wczoraj okradli piwnice i wszystkie tegoroczne przetwory :(
      dobrez ze papryczek nie zrobiłam

      Usuń